Програма и лектори

Програма

Бизнес конференция

Очакваме ви на 7 октомври 2021 онлайн.
Линк за събитието ще получите след регистрация.
Конференцията ще се излъчва от Голяма конферентна зала на УНСС.

 

Вижте пълната програма

Научна конференция

Очакваме ви на 7 октомври 2021 онлайн.
Линк за събитието ще получите след регистрация.
Конференцията ще се излъчва от Голяма конферентна зала на УНСС.

 

Вижте пълната програма

Лектори

Емил Димитров

Ръководител направление „Логистика“, Kaufland Bulgaria
Тема: Зелена логистика: инвестиции и иновации Емил Димитров е ръководител направление „Логистика“ в Kaufland България. На тази позиция той отговаря за стратегическото управление и изпълнение на процесите по приема, складирането и дистрибуцията на стоки в един от най-големите логистични центрове на Балканите. Ръководи логистичния център на Kaufland България в Индустриална зона „Раковски“ от 2010 година. Преди това е заемал ръководни позиции в сферата на бързооборотните стоки в Германия, Русия, Украйна и Молдова. Възпитаник е на езиковата гимназия в Пловдив. Има магистърска степен по „Международни икономически отношения“ от Университета за национално и световно стопанство в София.

Елиза Бакърджиева

Ръководител отдел централно закупуване на самолетни компоненти, "Луфханза Техник"
Елиза Бакърджиева притежава 12 годишен опит в сферата на търговията, управлението на вериги на доставки, логистиката и ръководенето на екипи. От 2014 година работи в "Луфтханза Техник София". В момента е ръководител на отдела за централно закупуване на самолетни компоненти за цялата група организации на "Луфханза Техник". Преди да се присъедини към семейството на Луфтханза, Елиза Бакърджиева работи и за организации в металургичната и химическата промишленост. Тя е бакалавър по "Международни Икономически Отношения" и магистър по "Финансов контрол" от УНСС, магистър по "Бизнес Администрация" от Американския университет и докторант към катедра "Логистика и вериги на доставките" при УНСС.

Христо Якимов

Координатор екип закупуване на самолетни компоненти , "Луфтханза Техник"
Христо Якимов притежава 15 годишен опит в сферата на управлението на вериги на доставки, логистика и управлението на проекти. От 2013 година работи в "Луфтханза Техник София". В момента е координатор на екип в отдела за централно закупуване на самолетни компоненти за цялата група организации на "Луфтханза Техник". Активно ръководи и проекти с фокус върху оптимизацията и подобряването на процесите по закупуване. Преди да се присъедини към семейството на Луфтханза, Христо Якимов работи в инженерингова организация в областта на логистиката. Той притежава магистърска степен по "Марткетинг" от УНСС, както и магистърска спепен по "Логистика, материали и управление на вериги на доставките" от университета в Jönköping.

Цветелина Канджурова

Senior Program manager, Amazon Transportation Services
Тема: Предизвикателства пред организацията на транспорта в Амазон в пикови моменти Цветелина Канджурова притежава над 10 годишен опит в сферата на управлението на веригите на доставки, логистиката и ръководенето на екипи. От 2018 година работи като Transport Program Manager в Amazon Transportation Service в Люксмебург. Преди това, Цветелина Канджурова придобива опит в обслужването на клиенти и снабдяването с материали в Sensata Technologies, където достига до възможността за цялостно управление на веригите на доставки като Global Supply Chain Planning Manager. Тя е бакалавър по "Бизнес логистика" и възпитаник на катедра "Логистика и вериги на доставките" при УНСС, където завършва и магистърската си степен в областта на търговията.

Янислав Тотев

Управител, ДСВ Роуд
Тема: Как се променя управлението на веригата на доставки Янислав Тотев е управител на ДСВ Роуд ЕООД (подразделение на DSV A/S в България) от 2009 г. Има над 25 г. опит в транспорта и логистиката, включително при разработването и внедряването на системи за контрол и управление на складовите наличности и контрол и управление на транспорта, внедряване на стандартите GDP и ISO, разработване на нови услуги и бизнес процеси и оптимизация на дейността.

Ангел Ангелов

Бранд мениджър на Евромаркет
Тема: Li-ion батерии и тяхното приложение в подемно-транспортната техника

До началото на конференцията остават

ДНИ
ЧАСА
МИН
СЕК

Полезна информация

Очакваме Ви на Втората научна и бизнес конференция по логистика и управление на веригата на доставките в България

Информация за сроковете за регистрация и таксите за участие